Novice

Bližina kupcev in tržna usmerjenost v Evropi

KUBOTA investira 55 milionov eurov v nov evropski center za raziskave in razvoj traktorjev.
Kubota Corporation uspešno napreduje na poti rasti in širi svojo prisotnost in se približuje kupcem v Evropi z naložbami okoli 55 milijonov evrov v nov evropski center za raziskave in razvoj. Nov razvojni center Kubota bo v mestu Crépy-en-Valois v Franciji in bo v celoti začela delovati do leta 2020.

Pomembne naložbe korporacije Kubota v povsem nov center za raziskave in razvoj v Franciji pomenijo jasno sporočilo: raziskave in razvoj blizu kupcu. Novo središče tehnične usposobljenosti za kmetijske trge bo v prihodnosti osnova za Kubotine  raziskovalne dejavnosti na področju traktorjev v Evropi.

Najsodobnejša tehnologija ter postopki in naprave za natančno potrjevanje storitev so le nekaj funkcij, ki bodo zaznamovale nov center "Best-in-class". Širitev raziskav in razvoja v Evropi je usmerjena na posebne potrebe lokalnega kmetijstva, ki postavlja visoke standarde glede učinkovitosti in donosa. To je tudi merilo za nove modele korporacije Kubota: gre za čim boljše izpolnjevanje ustreznih zahtev glede zmogljivosti kupcev in hkrati ohranjanje osnovnih lastnosti izdelkov Kubota z zanesljivostjo, prijaznostjo do uporabnika in optimalnimi skupnimi obratovalnimi stroški.

Kubota je že zastopana v več kot 110 državah po vsem svetu. Kot del nadaljnje globalizacije in stalne mednarodne rasti družba daje poseben poudarek močnim raziskavam in razvoju, da bi kar najbolje izpolnili posebne zahteve različnih trgov. Naložbe v evropski center za raziskave in razvoj bodo še pospešile to širitev in rast blagovne znamke.

Od ustanovitve Kubota Holding Europe B.V. Leta 2017 je Kubota okrepila svojo celostno identiteto v Evropi. To vključuje tudi enoten pristop za dejavnosti vseh naših poslovnih področij, da lahko vedno prodajalcem in končnim kupcem ponudimo najboljše izdelke in storitve. V letu 2017 je prodaja traktorjev še naprej rasla. Hkrati so izdelki Kubota prejeli prestižne nagrade v Evropi, med drugim nagrado FIMA za tehnično inovacijo za avtonomni traktor Agri Robo in kabino M5101 Narrow , traktor leta v ŠPANIJI v kategoriji specialnih traktorjev.

O korporaciji Kubota

Korporacija Kubota je od leta 1890 vodilni proizvajalec strojev za obdelavo njiv in travinja, za nego travnika in gradbeništvo. S svetovnim sedežem v Osaki na Japonskem in pisarnami v več kot 110 državah v Severni Ameriki, Evropi in Aziji je Kubota v letu 2017 ustvarila več kot

16 milijard ameriških dolarjev prodaje. Kmetijski inženiring je v središču portfelja Kubota, vendar podjetje proizvaja tudi široko paleto drugih izdelkov, vključno z komunalnimi sistemi za čiščenje vode in namakanjem, cevovodi, strešno kritino in ventili za uporabo v stavbah in v tleh.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo "Za življenje, za zemljo" kaže Kubotino zavezanost k ohranjanju svetovnih naravnih virov. Ima posebno vlogo pri našem prispevku k proizvodnji hrane in čiščenju pitne vode za rastoče svetovno prebivalstvo. Naše poslanstvo vidimo kot izpolnjeno vsakič, ko se naši stroji uporabljajo v kmetijstvu, vodnem gospodarstvu in gradbeništvu.