O Kuboti

Zgodovina

Korporacijo KUBOTA je leta 1890 ustanovil Gonshiro Kubota v mestu Osaka na Japonskem. Korenine podjetja segajo v čas industrijske revolucije, ko se je zgodilo veliko tehničnega razvoja, ki še danes vpliva na naše življenje.

V začetku je bil poudarek na proizvodnji litoželeznih cevi za vodovod, da bi zadrževali in preprečevali širjenje nalezljivih bolezni s čisto pitno vodo. Leta 1922 je podjetje predstavilo svoj prvi motor s kerozinom. Sredi 40-ih let je Kubota razširila ponudbo na kmetijske stroje. Postopoma so dodajali gradbene stroje, traktorje, kombajne, mini bagre in sežigalnice odpadkov.

Paleto izdelkov Kubota Group dopolnjujejo generatorji, čistilni sistemi pitne vode.

1500 traktorjev/leto 
v novi montažni liniji z inovativnimi postopki
650 distributerjev
Velika mreža distribuira izdelke Kubota v vseh evropskih državah.

Kubota Europe ima 4 glavne oddelke: traktorji, gradbeni stroji, motorji in nadomestni deli.

Danes, ko sta varčevanje z energijo in varstvo okolja ena najpomembejših skrbi na svetu, je Kubota Corporation še naprej popolnoma zavezana podpiranju trajnostnega razvoja in s tem ponazarja svojo sposobnost utiranja poti ob ohranjanju svoje vizije za prihodnost.

Prav ta filozofija razlikuje blagovno znamko Kubota od njenih konkurentov in združuje zadovoljstvo kupcev z odgovornim, okolju prijaznim pristopom, ki ohranja naše naravne vire.

KUBOTA Corporation prodaja svoje produkte v več kot 130 državah po vsem svetu.

Kubota Europe, hčerinska družba korporacije Kubota na Japonskem, je bila ustanovljena v mestu Argenteuil v predmestju Pariza leta 1974.

Vsakodnevno si prizadeva, da bi se vključila na evropski trg in s pomočjo velike mreže, okoli 650 distributerjev Kubota Europe svoje izdelke distribuira po celotni Evropi.

Kubota ima v evropi eno vodilnih pozicij v mini bagerjih, kompaktnih traktorjih in industrijskih dizelskih motorjih.

Odkar je KUBOTA predstavila kmetijsko linijo, zavzema vidno vlogo na tem področju.

40 000m² veliko skladišče
v predmestju Pariza, od tega je 7000m² namenjeno nadomestnim delom. 

Kontaktirajte nas

Polja označena z * so obvezna!